onsdag 25 juni 2014

1.5 Födslen

Från handelsfartyget hon kom hit med kom det ofta en hel del varor. Leeann hade samlat ihop babykläder, småbarnskläder, barnkläder och vuxenkläder. Även några dynor som passade utmärkt till en säng. Men något stämde inte riktigt. Magen var stor, lite för stor. Barnet borde vara fött med tanke på magens storlek. För säkerhetsskull byggde hon en till spjällsäng ifall att.

Mitt i natten vaknar Leeann av värkar. Det är dags. Hon trodde inte att det skulle bli så snart, men men. Leeann går med stora problem bort bakom huset, så dem slipper att ha det så äckligt i huset. Hon tar med sig den ända babyklädseln hon har, en filt och två par vantar. Det är kallt ute, så barnet eller barnen kommer att behöva dem. Hon får två så vitt hon kan se två friska flickor, Stephanie och Tanya. Tanya får bodyn och ett par svarta vantar och Stephanie får filten och ett par vita vantar. Båda två är väldigt lika sin far.


All Leeanns tid går åt att ta hand om tvillingarna. När den ena äntligen är mätt behöver den andra byta blöja, och när blöjan är bytt så är det något annat som ska fixas. Leeann tar hand om tvillingarna hela dagarna och när dem sover på dagen sköter hon trädgården eller äter. När dem äntligen blir småbarn har Leeann inte fått sova i mer än 4 timmar i sträck på lääääänge.

 Tanya är en kopia av sin pappa rakt av och har bara mammas lockiga hår. Stephanie är en liten blandning, men har sin mammas hårfärg och är ljusare än Tanya.

Trädgården vilar och dem börjar få ont om mat nu när Tanya och Stephanie inte längre ammar utan vill ha riktig mat.

Åren flyter förbi och hela Leeanns tid går åt tvillingarna. Dem har båda lärt sig att gå, prata och pottan. All sin lediga tid leker dem antingen med varandra eller så sitter dem och leker med luften typ. Leeann vet inte riktigt. Dem ser ut som om dem håller i något, men det gör dem inte. Innan Leeann vet ordet av det är det dags för tvillingarna att fylla 6 år! Trots att Leeann har kläder till båda två så vägrar Stephanie av någon anledning att använda kläderna. 


Leeann är orolig för både Tanya och Stehpanie som ibland står och pratar med luften...


Leeann känner att det är dags för ännu en uppgradering. Nu när dem är tre så vill man få gå på toaletten ifred! Barnen får sova där uppe medans Leeann tar där nere. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar